Saunat saksassa ja kelit taas

Käytiin eilen vaihteeksi saunomassa. Omaa saunaa meillä ei siis ole, vaan käydään sitten ehkä kerran kuukaudessa (tai vähän harvemmin) jossain ”saunalassa”, joista löytyy sitten aina se kymmenkunta erilaista saunaa. Ja kuten aiemmin joskus kirjoitin (https://dontomppa.wordpress.com/2009/03/09/saunominen-saksassa/) pyyhkeen heiluttajat hoitivat löylyn heiton.

Vaan keli oli mukava +29 astetta, joten saunasta oli mukava uima-altaassa pulahtamisen jälkeen pitkäkseen lepotuolille käydä (Liegestuhl.. mikä se on suomeksi?). Vähän illalla iho punoitti, eli aurinkoa riittämiin tuli. Ja vaikka hyvä saunareissu kaikkiaan oli, niin olisi se oma sauna silti mukavampi.

Nyt suosii keli taas ja on +30 astetta. Epäsäätä, eli Unwetteriä, eli ukkosta on kaiketi viimeistään huomiselle kovasti luvassa. Vähän aikaa sitten jyrisikin ihan tosissaan. Pari salamaa tuli ihan lähettyville, kun paukahti vaan kovasti ja ikkunat jäivät kolisemaan. Joko osui siis ihan lähelle, tai on huonot ikkunat.

Perjantaina ajelin tosiaan pyörällä töihin ja tänään on tarkotus samalla välineellä sitten takas. Ei varmaan ole taas pelkoa, etteikö ois älytön hiki kun on perillä. Tietysti nyt se johtuisi jo pelkästään kelistä, vaikka osaisikin nätisti ja hiljaa ajaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: