Vappua! Vappu Saksassa

Eipä tullutkaan suuresti odotettua neljättä osaa vielä suursuosion saaneeseen ”Miesten ja naisten elokuvat”-juttusarjaan (todellisuudessa minä mistään sen ”suosiosta” mitään tiedä. Blogin puolella lukijämäärät ovat samaa tasoa kuin ennenkin).

Suuria ”suomalaistyyppisiä” vappukekkereitä, niitä seuraavine silliaamiaisineen, ei täällä ylioppilaslaki päässä vietetä. Meidän Walldorf (Mörfelden-Walldorf) kylässä on tuossa parin sadan metrin päässä tosin joka vuosi pieni tivoli ja iso kaljateltta. Siellä saavat isot ja pienet päänsä pyörälle.

Jotain puhetta taitaa kaupunginjohtaja Becker jossain päin kylää kans pitää. Pitäisiköhän mennä huutelemaan ja siirtyä sillä hienosti kaupunkipolitiikan pariin 🙂

Pitänee varmaan käydä tarkistamassa, että on pieni tivoli pintapuolin kunnossa. Isoa kaljatelttaa voisi käydä sisäpuolin myös tarkistamassa. Etteivät ole esimerkiksi huonoa kaljaa päättäneet tarjoilla. Palanpainikkeeksi jos sitten ihan yllärinä söis Bratwurstia sämpylän välissä tai ehkäpä Currywurstia. Eiköhän siinä sitä vappua sitten tälle vuodelle jo ole.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: