Humppaskandaali

Hienon nykytekniikan avulla katsottiin nettistriiminä lauantaina muutama ratkaiseva minuutti Suomen Euroviisufinaalia. Anywheretv.fi-palvelun kautta ilmaiseksi.

Jäi tosin kuulematta se Pjurststömin kommentointi, joka keskittyi puhtaasti Eläkeläisten esityksen vesittämiseen. Todella alhaista toimintaa. Luulin, että ko. hinaaja olisi osannut olla ammattimainen ja pitää henkilökohtaiset mielipiteensä sisällään. Ellei sitten ollut Ylen kehotuksesta lauottuja kommentteja…

Taisi tosin tämä Halihalipusipusi-tahvo kolme vuotta sitten sanoa Lordista samanlaisia kommentteja, että ”ei pure euroopassa”, ”ei ole yhtään hyvä”, ”ei voi menestyä” jne… Ja miten kävikään.

Ehkei Eläkeläisillä voittoa olisi noudettukaan, mutta helposti parempi sijoitus kuin tällä nyt voittaneella Kuunulvojilla, vai mikä olikaan. Jos ei tyttöduo ilmoittaudu lesboiksi, niin leikkuri käy jo karsinnoissa (Euroviisuissa on perinteisesti menestyneet esiintyjät, jotka eivät ole heteroita). Esityshän on niin lähellä viime vuoden voittajan viulutusta, että ainoa reaktio, joka esityksestä tulee on ”häh, täähän on melkein sama kuin viime vuonna. tätä nyt ei ainakaan äänestetä”.

Mistähän Bjuurstöm keksi Eläkeläisiä kohtaan esitetyn väitteen, ettei Euroopassa homma uppoaisi. Eläkeläisethän tekevät jatkuvasti Euroopan kiertueita ja tuvat ovat pulloillaan porukkaa. Ja meininkin hyvä, vaikkei yleisö lyriikoista mitään ymmärräkään.

Humpalla olisi pärjätty, mutta kun ei niin ei. Pah!

Toivotaan, että Saksasta edes tulee sitten joku järkevä esitys. Valitaan muuten kans yleisöäänestyksellä ja mukaan voi esiintyjiksi hakea kaikki ketkä haluavat. Eli vähän taas semmoinen Idols-ohjelma tulossa…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: