Lentolippujen hinnoittelu uusiksi: kilohinta käyttöön

Aiemmin Ryanairikin mietti läskimaksun asettamista lennoilleen. Monella lentoyhtiöllä tuo on jo käytössä. Erityisesti jenkeissä, jossa homma varmaan on mielettömän hyvä bisnes.

Iltalehti kirjoittaa (http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010012010964181_ul.shtml), että Air France-KLM aikoo ottaa käytännön myös. Vaan miksipä ei. Jos asiakas vie kahden asiakkaan paikan, niin tokihan siitä pitää maksaakin.

Koska painon tai ruumiinrakenteen tulkkaaminen lähtöselvityksessä ei välttämättä aina ole tasapuolista ja riippuu aina toimihenkilöstä, niin tarvitaan parempi ratkaisu. Ja parempi ratkaisu on tietenkin kilohinta. Jokainen maksaa sen verran kun sattuu painamaan. Punnitaan laukut ja matkustana (jää se vara, että voi kanssamatkustajille sano että ”mulla on tosi paljon tavaraa tuolla laukussa”) ja lasketaan hinta siitä. Varatessa pitäisi paino ilmoittaa ja se sitten tarkistettaisiin lentokentällä (vaikka +/- pari kiloa, niin ei tarvii jättää lentokentän kallista patonkia väliin).

Hienoja mainoksiakin voisivat firmat tehdä ”Erikoistarjous! Ryanairin lento Tampereelta Frankfurtiin vain 0,40EUR/kilo! Varaa matkasi heti. Kiloja rajoitetusti!”.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: