Toiveartikkeli: sää

Saksassa tulee lunta. Ja paljon. Pohjoisessa on kyliä joutunut eritykseen, kun eivät saa kolattua lumia pois. Daisy-myrsky on kuitenkin jo jäänyt odotettua lievemmäksi.

Valtio, tai joku virasto ainakin, kehoitti ihmisiä ostamaan hamstereita. Lähinnä varmaankin tarkoittivat hätämuonan hamstraamista. Hamsterien myyntiluvut eivät ilmeisesti ole ainakaan moninkertaistuneet valtion kannustuksesta huolimatta.

Toisaalta ehkä jos koko talo joutuu lumen peittoon, niin voisi kaivaa pienen reiän lumeen ja laittaa siitä hamsterin hakemaan apua. Ehkä hamsteriostoksille on kuitenkin lähdettävä.

Toinen jalo ostos tai adoptointi olisi lisko Floridasta. Iltalehden nettisivuilla kerrottiin kuinka iguaanit ja gekot tipahtelevat seiniltä, kun ovat niin kohmeessa. Luinkin aikaisemmin netistä, että gekkoja voisi säilyttää kotona ihan vapaasti ja irti. Huolehtii, että niillä on raikasta vettä, lämmittelypaikka ja hätämuonaa, jos eivät itse saakaan tarpeeksi hyönteisiä pyydystettyä. Kylmästa Itävallasta kirjoitti joku jollain foorumilla, että hyvin pärjää pienet Kekkoset. Kesäisinkään eivät karkaa, vaikka ovet ja ikkunat olisivat auki. Ovat reviiriuskollisia, eivätkä halua myöskään varman muonan luota lähteä.

Päivi. Ei tullut merkintä pelkästään säästä. Ei kai haittaa? 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: