leijonien silittelyä

Meinaa olla aamut näin loman jälkeen vähän vaikeita. Pieniä motivointivaikeuksia saada itsensä liikkeelle. Ei ole valmista aamiaispöytää johon mennä istumaan. Ei tosin ole nyt ollut ei-valmista aamiaistakaan tarjolla. Kaapit ovat mahdollisesti tyhjempiä kuin kukkaro tällä hetkellä. Pitänee tänään kauppaan varmaankin mennä tekemään täydennysostoksia. Viimeiset roposet jos ruokakaupan tuotteisiin sijoittaisi.

Niin. Leijonia.
Lomalla käytiin yhdessä puistossa, jossa oli mahdollista mennä leijonahäkkiin niitä silittelemään. Aika isoja kissoja ovat. Vähän semmosia karkeakarvaisia. Häkkiin menijöiden piti olla min 150cm pitkiä eikä leijonien edessä saanut millään tavalla kyyristellä. Ja ryhmässä piti pysyä. Vuorotellen sitten päästiin niitä leijonia taputtelemaan ja silittelemään. Turvaksi saatiin noin metrin mittaiset ehkä 2cm paksut kepit.
Kätevä ois varmasti ollut semmoisella alkaa leijonan kanssa nujuamaan. Leijona ois sitä keppiä korkeintaan lopuksi hammastikkunaan käyttänyt.

Vaan hieno elämys ja kokemus. Ei ollut siliteltävänä tosin semmoisia isoja vanhoja urosleijonia isojen harjasten kanssa. Olivat joko nuoria tai naaraita. Vaan hienoja silti.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: