google osaa, Tomi osaa

Johan nyt. Kirjoitin eilen tämän merkinnän, mutta se olikin jäänyt jotenkin luonnoksiin sen sijaan, että olisi tullut julkaistuksi kuten suunniteltu. Eilinen merkintä nyt siis tässä:

Googlen hakualgoritmit ovat varmasti äärettömän sivistyneistä ja monimutkaisia. Toimivat kaikkiaan keskimäärin varmastikin erittäin hyvin.

Ihan samalla tasolle ei ole yltänyt Google AdWordsin kirjemainokset. Maanantaina (2.11.) tuli postitse Googlelta parisen kirjettä osoitettuna firman eri ”osastoille”. 50 Euron etukuponki kaikissa kolmessa. Jihuu.

Tietysti kupongeissa luki, että voimassa 30.10.2009 saakka. Eli kupongit olivat tullessaan jo vanhentuneita. Hienoa. (tai niiden arvo oli tippunut 30e:hen kuun vaihteessa). Kirjeet oli ”kirjoitettu” päiväyksen mukaan jo 7.10.2009. Missä lie sitten viipyneet. Mistään USAsta asti ei kirjeet edes tulleet, vaan Hampurista (jossa on Googlen Saksan päämaja) tuosta 500km päästä. Vähän hitaammat vankkurit olleet vissiin käytössä.

Etukupongit ovat vielä hienosti tarkoitettu vain uusille käyttäjille. Eli sitä myöten aika hyödyttömiä meille. Ehkä noita voi joku muu käyttää, vaikka noissa lukee, etteivät ole siirrettävissä. Jos joku haluaa kokeilla kuitenkin, niin voin koodin luovuttaa, myydä sitä ei saa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: