äyh

Oonkohan tulossa kipeäksi, kun on niin vetämätön olo. Loistava ajoitus ainakin, kun ylihuomenna pitäisi Suomeen lentää ”lomalle”. Nenä tukossa ja limaa poskionteloissa lentäminen on tuskaa. Ihan siis oikeaa kipua. Ei houkuttele.

Pitänee ehkä skipata tänään treenitkin ja keskittyä nuhalääkkeisiin. Jos olo tästä vielä pahenee niin painun kyllä töistäkin kotiin etuajassa.

Jotenkin ajattelin, että olisin flunssan saanut sitten Suomesta tuliaiseksi. Katotaan nyt mihin suuntaan tää kehittyy. Huomenna pitäis vielä uutta myyjä haistatella, eli töihin on kyvettävä. Ärh.

Ja lauantaina on Suomessa 20min aikaa ehtiä lentokoneesta ulos terminaalin läpi Pirkkalan toisen terminaalin luo, josta bussi Treen keskustaan lähtee. Muuten on kiva kolmen tunnin odotus kentällä.
Toivottavasti se bussi on ajoitettu tarkoituksella niin, että se tarvittaessa vähän odottaakin, että Raijanairin halpamatkaajat pääsevät kyytiin. Oletettu saapumisaika sitten Lahteen on joskus puoli ysiltä. Samoihin aikoihin pitänee lauantaiaamuna lähteä kohti Hahnia ajelemaan. Onneksi Hahniin on tullut lisää parkkipaikkoja vähän kauemmas terminaalista. Eli siis aiempaa halvempia parkkipaikkoja. Viikko maksaa 40e:n sijaan jotain vähän vajaa 20e.

Jep. Jospa kahvittelis yökköoloonsa sitten.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: