sääntötankkausta

Nyt pitäs olla salibandyn säännöt opittu. Saksan DUB:n sääntökirja on luettu. Paras sääntö on ehdottomasti se, että jos pelaaja ei poistu jäähyaitiosta kun jäähy on päättynyt, niin tulee 2min jäähy. Nerokasta.

Huomenna kun vielä kertaalleen lukee läpi kirjasen (tai tulostenipun todellisuudessa) ja vähän treenaa sveitsin salibandyliiton nettisivuilla olevassa tuomaritestissä, niin luulis kokeen sunnuntaina läpi menevän.

12 ison kentän peliä on tulevalla kaudella luvassa. Kölnissä, Düsseldorfin ja Essenin lähellä kauimmat pelit. 14.11 on pelipäivä täällä Frankfurtissa. Tuohon päälle sitten ehkä jokunen pienen kentän peli, niin johan riittää mailapelejä.

Ei oikein innostaisi pelejä tuomaroida, mutta kattojärjestö vaatii, että joka joukkueella on tietty määrä tietyntasoisia tuomareita. ”Ammattituomareita” kun ei amatööritasolla ole, niin vihelletään aina toisten joukkueiden pelejä. Punaista korttia siis vastustajan parhaimmille pelaajille, jos itsellä on vielä peli ko. joukkuetta vastaan. Jepjep.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: