Petkuhuiputusta!

Tuoreeltaan työpaikan lähelle auennut kauppa mainosti erikoismainoksella, että avajaiset meni hyvin ja että nyt perjantaina ja huomenna lauantaina niillä on pihassa hotdog-koju. Hodareita euron kappale.

Jätin vielä ihan tuota varten jääkaappiin iltaa odottamaan kalakukkoa (kävi Suomivieraita ja toivat kalakukon!) enkä ottanutkaan sitä evääksi.

Vaan huijausta! Ei siellä kaupan pihassa mitään kuumakoira-kojua ollut. Joku mineraalivesi tarjoili ilmaiseksi pienen lasin vettä, mutta vähänlaisesti se mieltä paransi. Huijarikeinoin houkuttelivat minut kauppaan. Ja kun jotain syötävä päivittäin kuitenkin on, niin siinähän se piti sitten kaupassa käydä jotain evästä ostamassa. Turkkilainen se on se kaupan pitäjä, vaikka ihan saksalainen Edeka-kauppaketjun kauppa onkin.

Nyt jäähtyy lautasella eines. Canneloneja. Äärimmäisen teollinen maku. Yöh.

Huomenna onkin sitten sitä salibandya taas. Joukkuekaveri sanoi, että joku Sveitsistä tuleva joukkue pelaisi jopa Sveitsin pääsarjatasolla.. se olisi kyllä kova juttu jo se. Ekana pelinä meillä onkin vastassa kai kovin niistä Sveitsiläisistä joukkueista. Viime vuoden voittaja. Ja tietenkin tosiaan ekana pelinä. Perinteisesti meidän joukkue kun on ekan pelin aina unessa. Pitänee herätä huomenna reilusti etuajassa.. jos vaikka silmät, jalat, kädet ja pää olisivat sitten pelin alkaessa toimintakunnossa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: