kaksi häntää

Viikonlopuksi tuleekin huisketta taloon. Suomesta tulee kaksi vierasta lauantaina ja kohta tuo kaveri koiransa sunnuntai-iltaan asti hoitoon. Vilskettä varmastikin sitten riittää kahden hännän heiluessa. Toinen häntä taitaapi olla jo tosin jotain 12-13 vuotta.

Salibandyssa on parin viikon päästä ”EU Cup” Erlenseessä. Pikkukentän turnaus, johon tulee joukkueita Sveitsistä ja Itävallasta. Siis Saksan lisäksi. Kausi käyntiin. Nyt on ollutkin pari viime kuukautta treenit vain kerran viikossa, eikä pelitempo ole ollut mikään kovin kova. Ois ihan hauska kokeilla kans jotain suomalaista divarijoukkuetta vastaan pelata Frankfurtin porukalla. Vähän mitata, että miten paljon kovempi taso Suomessa on.

Sunnuntaina pitäisi nälän siirtyä kerralla vähän kauemmas. Mennään nimittäin suomalaisten kanssa syömään Der Waldgeistiin, joka on kuuluisa isoista annoksistaan. Tässä kuva paikan hampurilaisesta: http://restaurant-waldgeist.com.dd19536.kasserver.com/gallery/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=370&g2_serialNumber=1

Pihvit ovat samaa kokoluokkaa. Jos vaikka puolikkaan annoksen ottais. Jos syö isoimman annoksen, niin varmaan saapi jonkun diplomin ja paidan.. tai sitten annoksen ilmaiseksi… tai sitten toisen annoksen kaupan päälle.

Hyvää ruokahalua!

Hmm.. minkähanlaisia jätskiannoksia noilta sais jälkkäriksi..

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: