Perunan kuorintaa Japanissa

Törmäsin vähän aikaa sitten videoon, jossa perunasta otetiin kuoret varsin kätevästi pois.

Eka viilto perunan ympäri. Sitten normaalisti kattilaan ja keittymään. Keittämisen jälkeen peruna siirretään kylmään veteen n. 10 sekunniksi. Ja sitten peruna pois kylmästä vedestä ja kuoret lähtee kun vaan vetää ne kuorien puolikkaat (kuori siis jaettiin ekassa vaiheessa kahteen osaan) pois.

Youtubessa aiheesta: http://www.youtube.com/watch?v=3IV2R4VT_I4

Pitäneekin testata. Samantyyppiseen tehokkuuteen liittyy esim. t-paidan taitteleminen nopeasti hienoksi paketiksi. Se oli helppo opetella ja nykyään taittelenkin paidat aina sen kaavan mukaan hienosti kaappin.

Vaan perunoiden kuorimista japanilaiseen tapaan:

Jee. Ja eikun kokeilemaan.

Yksi vastaus

  1. […] aiemmin oli se merkintä japanilaisesta perunankuorimis tekniikasta. Viime viikolla kokeiltiin. Ei ihan yhtä hyvin lähtenyt kuoret kuin siinä videossa, mutta […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: