Lihapiirakoita Saksassa?

Täältä Saksasta ei oikein löydy lihapiirakoita. Ei minkäänlaisia. Ei tunneta Hanna Partasen lihapiirakoita täällä päin. Harmillista.

Vaan jos ei kaupasta lihapiirakoita saa, niin kai sentään tarpeet niihin!

Ja niimpä netistä lihapiirakoiden ohje esiin ja kauppaan. Tarpeet kasaan ja leipomaan. Uppopaistimeen rasvaan käryämään ja hetken päästä onkin lihapiirakka valmis.

Heti kuumana eivät olleet kovin kummoisia, mutta nyt seuraavana päivänä maistuvat oikein hyvältä. Tai jopa erittäin hyvältä!

Vautsi.

Yksi vastaus

  1. Ei taida olla ihan niin nopeaa touhua, kuin perinteiseen suomalaiseen tapaan. Revit piirakan esiin kaasupakkauksesta ja puolen minuutin mikrottamisen jälkeen piirakka onkin jo löysä kuin papin k****. Ei muuta kuin nauttimaan.

    Varmaan itse tehtynä voi jopa maistuakin joltain.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: