Auton korjausta

Jaa, enpä tainnut kirjoittaakaan, että torstaina 9.4. olin kolarissa. Huumehöyryissä tai kännissä ollut jamppa jysäytti toisen auton perään, joka törmäsi toiseen autoon, joka törmäsi mun auton perään. Henkilövahinkoja ei tullut, paljon peltiä rutussa kyllä.

Autoon tuli perään vähän naarmuja ja peräkoukku vahingoittui lievästi. Huomattavasti pienemmät vahingot kuin viime vuonna, kun puolisokea vanha ukko ajoi kylkeen (silloin meni uusiksi ovea ja kylkeä enemmänkin).

Tänään käytin korjaamolla arvioitavana autoa. Toivottavasti maksaa paljon korjaus, kun menee nimittäin sen känniääliön piikkiin.

Remppaa ois muutenkin, kun toisessa kyljessä on naarmu joka pitäisi korjata (korjaamon pika-arvio: 500 e), sekä joku Luftmassenmesser pitää vaihtaa kans, että ois mahdollisuus päästä katsastuksesta läpi. Bemarin mukaan 350e. Jee.

Jos vakuutusyhtiö tarjoas hyvät rahat korjausta varten, niin ottais rahat käteen, möis pois ja ostais jonkun toisen. Jos uuden ostais niin sais valtiolta 2500e Abwreckprämietä (romutuspalkkiota). Uudet vaan maksaapi taas vähän turhan paljon, joten se ei vaihtoehto ole. Vaan ehkä joku autokauppa tuosta erehtyisi hyvin hyvittämään.

Aikamoisia rahareikiä nuo ajopelit. Ilman vaan kun ei voi olla. Pitänee käydä renkaita potkimassa, kunhan se vakuutusyhtiö ilmoittaa mitä ne korjaukseen käytettäväksi rahaa antavat…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: