Irlantiin

Varattiin eilen illalla matka Irlantiin. Oltiin jo varattu bussimatka lontooseen (4pvä reissu, jossa molemmissa päissä 10h bussimatka jee), mutta (onneksi?) meille ilmoitettiin, että reissu on jo täyteenbuukattu.

Pitkällisen surffailun ja hintavertailun päätteeksi mielenkiintoisista vaihtoehdoista edullisimmaksi tuli Dublin ja Irlanti. Lennot suoraan Frankfurtin pääkentältä Aerlinguksella Dubliniin ja takas. Eli taksilla tai bussilla ensin vajaa 10km kotoa kentälle ja siitä lentoon. Ilman rasittavaa bussimatkaa. Loistavaa!

Pitänee kyllä tuo bussimatka joskus tehdä. Samaisen vieressä sijaitevan lentokentän bussiterminaalista se bussimatkakin olisi kai alkanut.

Frankfurtin lentokenttä on muuten muistaakseni maailman seitsemänneksi (7.) suurin kenttä, kun mitataan ”lentoliikkeiden” (eli nousu ja/tai laskeutuminen) mukaan. Ja oliko Euroopan suurin vai toiseksi suurin. Keskimäärin nousu/lasku tapahtuu kentällä minuutin välein! Aivan älytön määrä. Onhan kyseisellä kentällä montamonta kiitorataa nousuja ja laskuja varten ja laajentamistakin suunnittelevat (ja käynnissä lienee samalla muutama laajennusprojekti). Yön aikana (klo 00.00-06.00) taisi lentoja olla ”vain” 80. Tämmöisiä lukuja ainakin lehdistössä ja Fraportin omissa tiedotteissa esiintyy. En ole laskenut.

Mainokset

Yksi vastaus

  1. […] Irlantiin kirjoitinkin aiemmin, että lähdetään molemmista päistä pidennetyllä viikonloppumatkalle Irlantiin (https://dontomppa.wordpress.com/2009/03/03/irlantiin/). […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: