sähkösopimus

Parempaa ja halvempaa sähköä yrittivät puhelimitse juuri myydä. Ja ihan Suomesta käsin. Ois ollut kuulemma erittäin hyvä tarjous.

Suureksi pettymyksekseni soittajanainen kuitenkin kertoi, ettei pysty tekemään kyseistä loistotarjousta tänne Frankfurtiin Saksaan. Todella harmi.

Sähkö nimittäin kun maksaa täällä helposti tuplaten sen mitä se Suomessa maksaa. alta 20c/kWh jos sähköä saisi, niin olisi jo äärimmäisen halpa hinta. Suomessa maksettiin jostain erikoisesta ”opiskelijasähköstä” tms. muistaakseni tyyliin 7c/kWh (se oli kyllä Suomeenkin jo erikoisen halpa).

Tuohon verrattuna kuitenkin maksetaan kolminkertainen hinta. Ei ihme, että näillä paikallisilla sähkön hinnoilla ihmiset ihmettelevät aina, kun kertoo että normaalisti sauna lämmitetään sen pari kertaa viikossa.

Tokihan tuon korkean sähkön hinnan kestää, kun muuten elämiskulut jäävät kokonaisuudessaan jonkun verran alapuolelle siitä mitä ne Suomessa olivat. Ja voisi vielä saunan pari kertaa viikossa lämmittääkin. Jos vain sellainen olis.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: